C the Future 2023 was een groot succes!

.

C the Future 2023, het evenement van het C-district, was een groot succes! Op de Business Day op vrijdag kwamen veel bedrijven langs om een van de liveprogramma’s zoals talkshows, demonstraties en keynote-sprekers te bezoeken of om de nieuwste ontdekkingen en toepassingen te bewonderen op het snijvlak van technologie en circulariteit. Op het programma stonden 37 verschillende sprekers en meer dan 70 bedrijven. Daarnaast stond als keynote spreaker futurist Ruud Veltenaar in de boksring dat fungeerde als hoofdpodium! Hij gaf ons een indrukwekkende inkijk in de toekomst van vandaag en morgen. Daarnaast vonden er verschillende openingen plaats. Zo werd de Remakers Zone officieel geopend, een plek waar recycled materiaal beheerd en hergebruikt wordt en werd een 3D-geprinte sloep gedoopt die gemaakt is van compleet gerecycled materiaal.

Op de Weekend Day was het event open voor het grote publiek en ook deze dag werd zeer goed bezocht, mede doordat het gekoppeld was aan het Weekend van de Wetenschap. Jong en oud uit het hele land kwam zich vergapen aan robots in allerlei soorten en maten, industriële 3D-printers die met recycled materiaal salontafels printten, live DJ’s en veel meer.


C-district
De gemeente Haarlem is een circulair economisch district aan het optuigen genaamd het C-district waarvan 3D Makers Zone, het MAAK terrein en BouwLab in de Waarderpolder de uitvalsbasis is. C the Future is een jaarlijks terugkerend event om het C-district op de kaart te zetten. C the Future 2024 vind plaats op vrijdag 4 & zaterdag 5 oktober.

MELD JE NU AAN VOOR C THE FUTURE 2024!